Ανακαλύψτε τη Ρόδο

Η τοποθεσία των Faces Art Suites και πολλά ακόμα...

Βρείτε το δρόμο γύρω σας

Το FACES ART SUITES, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στον παραδοσιακό πεζόδρομο ΔΗΛΜΠΕΡΑΚΗ, στον αριθμό 43-45.

Διεύθυνση

Αποστάσεις

Περισσότερα...

Χρειάζεται να διανύσετε μόνο, τέσσερα λεπτά με τα πόδια, για να βρεθείτε στην καταγάλανη, οργανωμένη παραλία Έλλη και πρέπει να γνωρίζετε πως το FACES ART SUITES το περιστοιχίζουν μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, αλλά και πλήθος άλλων μαγαζιών, με ότι επιθυμεί η ψυχή σας.

Αξιοθέατα & Νυχτερινή Ζωή

Η νυχτερινή ζωή, που απλώνεται σε απόσταση ασφαλείας από το κατάλυμα, έχει μακρά πνοή και είναι τόσο πλούσια, όσο και ποικίλα.

Το καζίνο είναι προσβάσιμο σε τρία λεπτά, με τα πόδια, όπως και η Νέα Αγορά. Στη γειτονιά του FACES ART SUITES βρίσκονται επίσης κάποια από τα σημαντικότερα μνημεία, κτίσματα και σημεία, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, μιας και μεταξύ των άλλων, ενσωματώνουν ενδιαφέρουσες διακοσμητικές λεπτομέρειες από τους πολιτισμούς που έδρασαν στο νησί. Το Ενυδρείο, το Εθνικό Θέατρο, το Λιμεναρχείο, το Δημαρχείο είναι μόνο κάποια από αυτά.

Αξίζει να δείτε

Σημείο αναφοράς είναι και η Παλιά Πόλη, με τον Πύργο του Ρολογιού και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, που από το FACES ART SUITES, κάνοντας περίπατο, φτάνετε σε δέκα λεπτά.